nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
Ik kan dit programma van harte aanbevelen. Het team van UvA Talen creëert een vriendelijke en bemoedigende leeromgeving. Vooral de combinatie van les in een lokaal en in Amsterdamse musea vond ik zeer nuttig voor het leren van Nederlands in de praktijk.
Pete Emond - inTense Nederlands

inTense Basic

inTense Basic is ontwikkeld voor mensen die niet een aaneengesloten week lang bij UvA Talen kunnen verblijven, maar die toch in korte tijd hun taalvaardigheid willen verbeteren.

Hoewel de benaming Basic wellicht anders doet vermoeden, wordt er in deze programmavariant extra veel van cursisten gevraagd. Omdat er geen taalexcursies in het programma zijn opgenomen, ligt de nadruk bij inTense Basic volledig op het leren tijdens lessituaties. De lessen gaan dan ook de hele dag door. Dit vraagt veel van de cursisten.

Maar als u die inspanning kunt opbrengen, is inTense Basic zeer geschikt om uw taalvaardigheid in zeer korte tijd enorm te verbeteren. En niet alleen door ‘te ploeteren’, maar vooral doordat u veel plezier hebt in een bijzonder levendig en gevarieerd programma!