nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
Mijn inTense week was een geweldige week. Ik voelde dat alles goed georganiseerd was en toch deden de docenten zeer snel aanpassingen op mijn verzoek. Ik was verbaasd over hun vermogen mij te corrigeren terwijl we lunchten, wandelden en aan het lachen waren. Hartstikke goed!
Filipa Teixeira - inTense Nederlands

inTense Premium

UvA Talen inTense Premium bestaat uit een hoogintensief trainingsprogramma waarbij u van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat – vaak spelenderwijs – wordt blootgesteld aan de taal die u leert.
 
U verblijft voor de duur van de training in het comfortabele Hotel Résidence Le Coin in het centrum van Amsterdam. Wij beschikken hier over enkele lesruimten, zodat ook een deel van de lessen in het hotel kunnen plaatsvinden. De kamers voor onze cursisten lopen uiteen van ruim tot zeer royaal, zodat u altijd verzekerd bent van een ontspannen, comfortabel verblijf.
 
Vanaf het ontbijt wordt u begeleid door een wisselend team van docenten, die uitsluitend met u zullen converseren in de taal die u leert.

De ochtenduren worden gebruikt voor intensieve lessen, privé of in groepjes van enkele cursisten. Na de lunch met een docent gaat u ‘s middags op excursie naar bijvoorbeeld een museum, een bezienswaardigheid, of maakt u onder begeleiding van een docent een rondvaart.

Het diner wordt genuttigd in een aangenaam etablissement in de nabijheid van het hotel, in het gezelschap van een docent. ‘s Avonds staat er eventueel nog een korte les of een sociale activiteit op het programma, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een theater, een bioscoop of een uitgaansgelegenheid. Dit alles uiteraard volledig in de taal die u bij ons komt leren!