nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
Ik kan dit programma van harte aanbevelen. Het team van UvA Talen creëert een vriendelijke en bemoedigende leeromgeving. Vooral de combinatie van les in een lokaal en in Amsterdamse musea vond ik zeer nuttig voor het leren van Nederlands in de praktijk.
Pete Emond - inTense Nederlands

Programma’s

Full immersion houdt in dat u van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat wordt omringd door de taal die u wilt leren. U begint ook zelf meteen in deze taal te communiceren. Zelfs als u zonder enige kennis vooraf aan de training begint. Zo wordt u als het ware continu door de taal overspoeld. Vandaar de benaming Full immersion, dat Engels is voor “volledige onderdompeling”.
 
U zult vanzelf merken dat deze benadering heel goed werkt!
 
Om de onderdompeling te kunnen realiseren, is het essentieel dat u zich zonder noemenswaardige afleiding aan de training overgeeft. Om deze reden zijn er vijf aaneengesloten cursusdagen met een programma dat van het ontbijt tot ten minste het eind van de middag loopt. Bij de module inTense Premium, waarbij u in het comfortabele hotel Le Coin verblijft, maken taaldiners ook deel uit van het lesprogramma.
 
Deelnemers associëren intensieve programma’s voor het leren van een vreemde taal vaak met een zekere mate van afzondering. Niet iedereen vindt dit even prettig.
 
Bij UvA Talen is hier geen sprake van. Integendeel: wij hebben bewust gekozen voor een methode waarbij we de stad Amsterdam nadrukkelijk betrekken bij het lesprogramma. Omdat wij geloven dat de dynamiek en interactie van het dagelijkse stadsleven het leerproces kunnen stimuleren en versnellen.
 
Afhankelijk van het programma, zijn er één of meerdere taalexcursies naar het vele moois dat onze hoofdstad biedt.