nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
Ik kan dit programma van harte aanbevelen. Het team van UvA Talen creëert een vriendelijke en bemoedigende leeromgeving. Vooral de combinatie van les in een lokaal en in Amsterdamse musea vond ik zeer nuttig voor het leren van Nederlands in de praktijk.
Pete Emond - inTense Nederlands

Contact

UvA Talen inTense is een onderdeel van UvA Talen, het zelfstandig academisch talencentrum van de Universiteit van Amsterdam.

Voor informatie over onze trainingen kunt u mailen naar intense@uvatalen.nl of bellen naar 020 – 525 3556.

Adres:

UvA Talen
Roetersstraat 25
1018 WB Amsterdam

ROUTEBESCHRIJVING

Ons kantoor is gevestigd op de eerste etage van het Gijsbert van Tienhovengebouw, op de hoek van de Sarphatistraat en de Roetersstraat. Dit is op loopafstand van het metrostation en de tramhalte op het Weesperplein. De ingang is in de Roetersstraat, naast de boekhandel en schuin tegenover Café De Roeter. Als u zich meldt bij de portier, wijst deze u graag verder.

Per openbaar vervoer:

Vanaf station Amsterdam CS

metro of sneltram in alle richtingen tot halte Weesperplein, uitgang Valckenierstraat / Roeterstraat. Als u vervolgens de Valckenierstraat uit loopt naar de Roetersstraat, loopt u recht op de ingang van het Gijsbert van Tienhovengebouw aan.

Vanaf station Amsterdam Amstel

metro of sneltram richting Amsterdam CS tot halte Weesperplein, uitgang Valckenierstraat / Roeterstraat. Als u vervolgens de Valckenierstraat uit loopt naar de Roetersstraat, loopt u recht op de ingang van het Gijsbert van Tienhovengebouw aan.

Per auto:

– Neem vanaf de ringweg A10 afslag S114 (richting ‘Centrum, Artis, Zeeburg’)

– Volg de borden richting Artis en ga op de Plantage Middenlaan niet rechtsaf naar Artis, maar linksaf de Roetersstraat in.

– Rijd door tot het eind van de straat. Op de hoek met de Sarphatistraat ziet u aan uw linkerhand het Gijsbert van Tienhovengebouw.