nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
De inTense week Engels is een absolute aanrader. Dankzij een diversiteit aan enthousiaste en gemotiveerde leraren intensieve training schrijf en spreek ik, hoewel nog niet perfect, met veel zelfvertrouwen Engels.
Deelnemer inTense Engels

Verblijfsopties

Week & Weekend

Week & Weekend is een speciaal arrangement van UvA Talen inTense voor cursisten die na afloop van de training nog enkele dagen in Amsterdam willen blijven. Bijvoorbeeld om er heerlijk te winkelen, enkele van de vele musea te bezoeken of eenvoudigweg te genieten van de unieke, losse sfeer die zo typisch Amsterdams is.
 
Bovendien is Week & Weekend er niet alleen voor u: ook kan iemand zich voor de duur van het verlengde verblijf bij u voegen. Zoals bijvoorbeeld uw partner.
 
Het zou natuurlijk jammer zijn als u langer wilt blijven en u daar zelf een afzonderlijke hotelboeking voor moet maken. Daar komt dan nog het onnodige gedoe bij – aan het eind van een drukke leerweek – van een verplaatsing naar een ander hotel. Terwijl u met Week & Weekend rimpelloos overgaat van hard werken naar heerlijk ontspannen!
 

Transfer

Het is mogelijk dat UvA Talen een transfer van bijvoorbeeld de luchthaven naar het hotel voor u regelt, en vice versa. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.