nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
Mijn inTense week was een geweldige week. Ik voelde dat alles goed georganiseerd was en toch deden de docenten zeer snel aanpassingen op mijn verzoek. Ik was verbaasd over hun vermogen mij te corrigeren terwijl we lunchten, wandelden en aan het lachen waren. Hartstikke goed!
Filipa Teixeira - inTense Nederlands

Verblijfsopties

Week & Weekend

Week & Weekend is een speciaal arrangement van UvA Talen inTense voor cursisten die na afloop van de training nog enkele dagen in Amsterdam willen blijven. Bijvoorbeeld om er heerlijk te winkelen, enkele van de vele musea te bezoeken of eenvoudigweg te genieten van de unieke, losse sfeer die zo typisch Amsterdams is.
 
Bovendien is Week & Weekend er niet alleen voor u: ook kan iemand zich voor de duur van het verlengde verblijf bij u voegen. Zoals bijvoorbeeld uw partner.
 
Het zou natuurlijk jammer zijn als u langer wilt blijven en u daar zelf een afzonderlijke hotelboeking voor moet maken. Daar komt dan nog het onnodige gedoe bij – aan het eind van een drukke leerweek – van een verplaatsing naar een ander hotel. Terwijl u met Week & Weekend rimpelloos overgaat van hard werken naar heerlijk ontspannen!
 

Transfer

Het is mogelijk dat UvA Talen een transfer van bijvoorbeeld de luchthaven naar het hotel voor u regelt, en vice versa. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.