nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
De inTense week Engels is een absolute aanrader. Dankzij een diversiteit aan enthousiaste en gemotiveerde leraren intensieve training schrijf en spreek ik, hoewel nog niet perfect, met veel zelfvertrouwen Engels.
Deelnemer inTense Engels

Verblijf

Tijdens de training verblijft u in het comfortabele, sfeervolle Hotel Résidence Le Coin in hartje Amsterdam. Dit hotel heeft 3 sterren en is gelegen tegenover Hotel de L’Europe in de Doelenstraat. Vanuit een aantal kamers heeft u zelfs uitzicht op de nabijgelegen Munttoren!
 
Hotel Résidence Le Coin is evenals UvA Talen een onderdeel van UvA Holding BV, de zakelijke organisatie van de Universiteit van Amsterdam.
 
Hotel Résidence Le Coin heeft ruime, goed geoutilleerde kamers waar u zich direct op uw gemak kunt voelen. Dat is belangrijk, omdat de lesprogramma’s bij UvA Talen inTense bijzonder intensief zijn. Het is prettig dat u zich dan ‘s avonds even kunt ontspannen in een comfortabel onderkomen.
 
Verschillende kamers zijn ingericht voor langdurig verblijf van bijvoorbeeld gastprofessoren aan de UvA. In deze kamers beschikt u over een kleine pantry en een royaal vloeroppervlak.
 
Bovendien hebt u dankzij de geluidswerende vensters geen last van het rumoer dat het enerverende uitzicht in hartje Amsterdam nu eenmaal met zich meebrengt.
 
De verblijfskosten tijdens de training zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Dit geldt ook voor het ontbijt (in het hotel), de lunch en het diner (buiten het hotel).
 
U wordt op zondagavond in het hotel ontvangen door een van onze medewerkers. Op maandagochtend begint vervolgens de training – direct bij het ontbijt!
 
De intensieve trainingsweek wordt op vrijdagmiddag feestelijk afgesloten met de uitreiking van een certificaat.
 
Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat u na afloop van de training nog enkele dagen in Amsterdam wilt doorbrengen om onze mooie stad verder te ontdekken. Dat kan met ons
speciale verblijfsarrangement Week & Weekend. Daarnaast bieden wij verschillende andere extra verblijfsopties, voor uzelf maar ook voor bijvoorbeeld uw partner, zodat die zich moeiteloos bij u kan voegen.
 
Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden.