nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
Ik kan dit programma van harte aanbevelen. Het team van UvA Talen creëert een vriendelijke en bemoedigende leeromgeving. Vooral de combinatie van les in een lokaal en in Amsterdamse musea vond ik zeer nuttig voor het leren van Nederlands in de praktijk.
Pete Emond - inTense Nederlands

Over ons

UvA Talen inTense

UvA Talen inTense is een onderdeel van UvA Talen. inTense verzorgt hoogwaardige, intensieve taaltrainingen voor particulieren en de zakelijke markt. Het programma richt zich op gemotiveerde, snel lerende deelnemers die hun taalvaardigheid in korte tijd enorm willen verbeteren.

De taaltrainingen van UvA Talen inTense zijn gebaseerd op de zogenaamde ‘full immersion’-methode. Dit betekent dat deelnemers vanaf het taalontbijt (met een docent) tot het eind van de cursusdag voortdurend worden ondergedompeld in de taal die zij willen leren. Hierbij bestaat de mogelijkheid om voor de duur van de training te verblijven in een plezierig en comfortabel driesterrenhotel in hartje Amsterdam.

UvA Talen inTense is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Deze prachtige stad is tijdens de training veel meer dan zomaar een cursuslocatie: om de deelnemers zo veel mogelijk bloot te stellen aan praktische situaties voorziet het programma in dagelijkse excursies naar het vele moois dat Amsterdam te bieden heeft. Deze excursies vinden plaats onder begeleiding van een docent, zodat het leren voortdurend doorgaat.

UvA Talen inTense biedt full immersion-trainingen in 12 verschillende talen.

Over UvA Talen

UvA Talen is het zelfstandige talencentrum van de Universiteit van Amsterdam. Wij bieden hoogwaardige taaldiensten in de breedste zin van het woord.

UvA Talen geldt als one stop provider voor bedrijven, (semi-)overheidsinstellingen en particulieren: wij verzorgen taaltrainingen, vertalingen, tekst- en redactiediensten en tolkwerkzaamheden.

Onze status als academisch talencentrum verplicht ons te allen tijde de hoogste kwaliteit te garanderen.

Een volledig overzicht van onze taaldiensten vindt u op www.uvatalen.nl.