nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
Mijn inTense week was een geweldige week. Ik voelde dat alles goed georganiseerd was en toch deden de docenten zeer snel aanpassingen op mijn verzoek. Ik was verbaasd over hun vermogen mij te corrigeren terwijl we lunchten, wandelden en aan het lachen waren. Hartstikke goed!
Filipa Teixeira - inTense Nederlands

Over Full Immersion

UvA Talen inTense is een exclusief programma van UvA Talen voor hoogwaardige, intensieve taaltrainingen. Het programma is gericht op gemotiveerde, snel lerende professionals en particuliere cursisten.

De trainingen zijn in de meeste gevallen opgezet volgens het zogenaamde full immersion-principe. Dit houdt in dat deelnemers vanaf het taalontbijt tot het eind van de cursusdag volledig worden ondergedompeld in de taal die zij willen leren. Cursisten hebben de mogelijkheid om tijdens de training te overnachten in een prettig, goed uitgerust hotel in het centrum van Amsterdam.
De bruisende stad dient bij de trainingen niet louter als decor: om ervoor te zorgen dat de deelnemers zich goed leren redden in praktische situaties bevat het programma iedere dag
een of meer leuke en leerzame excursies. Ook wordt er dagelijks onder begeleiding van een docent in een etablissement in het levendige centrum ontbeten en geluncht.

UvA Talen inTense biedt echter meer dan alleen full immersion-trainingen. Ook voor andere intensieve trainingsvormen kunt u bij ons terecht.

UvA Talen inTense biedt trainingsprogramma’s in maar liefst 10 verschillende talen, waaronder uiteraard Nederlands en Engels