nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
Ik kan dit programma van harte aanbevelen. Het team van UvA Talen creëert een vriendelijke en bemoedigende leeromgeving. Vooral de combinatie van les in een lokaal en in Amsterdamse musea vond ik zeer nuttig voor het leren van Nederlands in de praktijk.
Pete Emond - inTense Nederlands

UvA Talen inTense: dynamische, hoogintensieve taaltrainingen in hartje Amsterdam

UvA Talen inTense verzorgt hoogintensieve taaltrainingen voor zakelijke en particuliere cursisten. De trainingen bestaan uit 5 aaneengesloten cursusdagen in het centrum van Amsterdam.

Tijdens de training wordt u volledig ondergedompeld in de taal die u wilt leren. Dit begint ’s morgens, als u samen met een docent ontbijt en gaat onafgebroken door tot het eind van iedere trainingsdag.

Bij UvA Talen inTense wordt u door een team van docenten spelenderwijs ondergedompeld in de taal die u wilt leren. Zo kunt u in zeer korte tijd op goed niveau een gedegen, praktische taalvaardigheid ontwikkelen. U hebt de mogelijkheid om tijdens de training te verblijven in een sfeervol, comfortabel driesterrenhotel direct naast Munt en Bloemenmarkt.

Uiteraard brengt u bij UvA Talen inTense niet de hele dag in ‘de schoolbanken’ door. Als onderdeel van het programma zijn er dagelijks één of meer lesexcursies naar het vele moois dat de bruisende stad Amsterdam te bieden heeft.