nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image
Ik kan dit programma van harte aanbevelen. Het team van UvA Talen creëert een vriendelijke en bemoedigende leeromgeving. Vooral de combinatie van les in een lokaal en in Amsterdamse musea vond ik zeer nuttig voor het leren van Nederlands in de praktijk.
Pete Emond - inTense Nederlands

inTense Plus

inTense Plus is de populairste variant van ons hoogintensieve trainingsprogramma. waarbij u 5 dagen lang ‘s morgens vroeg begint met een taalontbijt en vervolgens tot het eind van de middag wordt onder- gedompeld in de taal die u wilt leren.

Inhoudelijk is het programma gelijk aan dat van inTense Premium. Alleen bij inTense Plus verblijft u niet voor de duur van de training in Hotel Résidence Le Coin, maar zorgt u zelf voor uw verblijf.

Dit maakt inTense Plus uitermate geschikt voor cursisten die in Amsterdam of de regio woonachtig zijn. Het leerprogramma begint ’s morgens vroeg met een ontbijt met één van onze docenten en loopt door tot het eind van de middag.

U wordt begeleid door een wisselend team van docenten, die uitsluitend met u zullen converseren in de taal die u leert. De ochtenduren worden gebruikt voor intensieve lessen, privé of in groepjes van enkele cursisten. De lessen vinden plaats op het instituut van UvA Talen.

Na de lunch met een docent gaat u met hem of haar op excursie naar bijvoorbeeld een museum, een bezienswaardigheid, of maakt u een rondvaart. Al die tijd gaat het leren op een praktische, ontspannen manier door. Na afloop van de activiteit volgt een les (privé of in een groep) en een evaluatie met uw mentor.